Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, maj 13, 2009

Jag vill slå Anna Odell


Kalla mig primitiv, men fan vad jag vill slå Anna Odell! Jag har nu suttit och tittat på Kvällsöppet och lyssnat på hennes uttalande om hennes konstverk som sysselsatt polis och sjukhuspersonal bekostat av mina skattepengar. Hon har missbrukat resurser som ska användas för att hjälpa och skydda vår medborgare. Hon verkar sedan helt jävla oförstående när hon blir åtalad för diverse olika brott.

Jag kan leva med att konst kan vara jävligt knepigt och svårt att sätta fingret på ibland. Jag kan leva med att jag inte fattar allt som innefattas av konst. Men när konst tar sig friheter att göra lite vad fan som helst och sen tro att man kan komma undan med det för att det är just konst... Nej, då har det fan gått för långt?

Är det lika mycket konst att när några djurrättsaktivister slår in rutorna på någon pälsbutik?

Nej du Anna, om du har problem med psykiatrin tycker jag att du får driva frågan på ett professionellt sätt och inte ta lagen i egna händer. Eller får jag råna Swedbank för att bevisa att mina pengar inte är trygga? Vilket jävla skämt!

3 kommentarer:

Fröken Drake sa...

Jag håller med! Man kan tydligen kalla allt för konst. Jag ska samla ihop Leias alla blöjor och dumpa utanför grannens dörr (han med den där förbannade slagborren) och sätta en lapp på dem där det står "konst". Hoppas jag kommer undan med det!

Anonym sa...

Kan inte mer än instämma!!! Å att använda begreppet konst för att rättfärdiga det é ju bara patetiskt. Men jag såg oxå henne på ekdal å hon verkar ju inte va vassaste kniven i lådan ;) nej nu ska jag gå å skita i en låda, kalla d konst å skicka d till fröken Odell.

Men för att prata om nått trevligare så ska d bli riktigt skoj att få er på visit å se lill Sindy!!!

Ha d gott

Danne

Lotta sa...

Jag kunde inte sagt det bättre själv! Dessutom förstår jag inte hur hon tycker att hennes "projekt" ska hjälpa folk som faktiskt är sjuka?? Hon har ju faktsikt utnyttjat resurser som bättre kunde lagts på någon som är sjuk på riktigt.