Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, maj 10, 2009

Premiär för napp och nappflaska

DSC05619
fredde_sindy_napp
Just ja, glömt att säga att Sindy provade napp för första gången idag på riktigt. Fungerade faktiskt förvånandsvärt bra. Även nappflaska var inga problem, när hon var hungrig iallafall. Hon sög för kung och fosterland…hmm, fan va illa det där lät. Hms, strunt samma! Så stolt över vår lilla flicka som tar sig över alla tänkbara små hinder och bara är en fin och reko tjej! :)
DSC05594

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hopp.
Har upptäckt att ni har lika soffa som jag har, vart har ni hittat alla extra kuddar? =)
Min soffa är väldigt statisk och tar man på nån får man en stöt, har ni upplevt nåt sånt från eran?

Grattis till den lilla=)

Fredrik Envier sa...

Du har lika soffa som oss menar du? ;) Haha... Kuddarna kommer faktiskt lite otippat från Rusta. Kan hitta sina juveler även på såna butiker.

Ang den statiska biten så JAA JAA JAA. Det är ett under att man lever med tanke på vilka kyssar man åkt på med jämna mellanrum. Något som dock har slagit oss är att de har avtagit på sista tiden. Det enda jag kan tänka är att soffan har blivit "lite smutsig" med tiden och då inte längre fungerar lika bra som statisk soffa. Är din nyköpt? Vi har haft den i 8-9 månader kanske.

Anonym sa...

Jaså rusta, det va verkligen otippat, får gå dit å kika om dom har några kvar:)

Har haft den i en månad ungefär så man får väl stå ut med alla stötar några månader till:(
Ringde till stället den är köpt på och frågade om det är fler som reagerat på det men han bara skrattade och sa att han aldrig hört nåt liknande, så nu känns det bra att det inte bara är min soffa som är ond:)

Linda sa...

Vi har också en likadan, sen 1½ år tillbaka...vi får fortf stötar men som Fredrik sa inte lika mkt, inte alls lika mkt längre. det finns även matchande kuddar att köpa på Åhlens ! sötaste bebisen har ni fått iaf! Grattis.