Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, maj 14, 2009

Sindy Fina Angelina


Lisa och Danne kom på middag igår kväll. Det var inte en middag i vanlig ordning, utan en av mer enklare slag. Huvudsyftet var ju att de skulle besöka Sindy. De fick en son för en tid sedan som heter Tim, han hade blivit jättestor och hela 6 månader. Var ungefär 3 månader sedan vi såg honom sist och det händer ju lite på den tiden kan man säga. De tipsade om ett ställe utanför Stockholm där man kunde hitta mängder med märkeskläder för småbarn till hutlöst billiga priser. Vi prata om att åka dit imorgon eftermiddag, så vi återkommer då om mer info om stället! :)

Idag har vi typ inte gjort någonting medans Elliot var i skolan. Sega hemma framför teven, dock en liten tupplur strax innan vi skulle hämta Elliot igen. Sen for vi hem till Adde på en fika och lira lite tv-spel. Josephine var väl måttligt road av att sitta på oss grabbar lira tv-spel... Men vad säger man, that's life? :)

Vi har signat papper till skatteverket idag och Sindy har fått ett fullständigt personnummer och ett fullständigt namn: Sindy Fina Angelina Lundberg. Hon kommer få ett annat efternamn när jag och Josephine gifter oss.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tanken med märkeskläder är att de ska kosta en slant. Annars är det ingen vits. :)

Grattis till den nya.