Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, maj 15, 2009

Snutnojja

laserpolis
Vi ska ju på middag nästa helg hos Josefina och hennes karl Danne samt deras nyförlösta prinsessa Leia. Men jag kom på en sak, jag har ju snutnojja sedan unga dagar då jag var ett litet busfrö. De senaste två dagarna har jag åkt förbi två stycken poliskontroller där de stått gömda i buskage och skjutit med sin laserpicka. Samma känsla infinner sig lite som när man var liten och småkriminell. Lyckligtvis blev jag inte stoppad i någon av dessa kontroller, men jag kunde lika gärna blivit det. Nu undrar du säkert vad detta har att göra med en middag hos det Josefina och Danne. Jo, det är ju nämligen så att Danne är polis, närmare bestämt trafikpolis om jag inte fått det hela om bakfoten.

Skoja lite med Josephine idag när vi var ute och åkte om just en polis som ej är i tjänst. De är ju lite som läkare och annat, att de "alltid" är i tjänst och ska rycka in. Nu vet jag inte exakt hur det ligger till, men vi spåna lite kring det. Om nu Danne skulle åka med och jag ligger i 70 på 50-väg, ber han mig då köra och sidan och ringa in en kollega eller missköter han sitt jobb och ser mellan fingrarna? :)

Får känna han på pulsen på middagen så att jag vet vad jag vågar prata om. Han kanske bandar hela middagen och sen kommer det en massa kallelser till förhör om både det ena och det andra. Jag har ju säkert skrivit om någon superillegalt nedladdad film här på bloggen, vilken han läser lite titt som tätt vad jag förstår. :)

Tror jag ska sopa igen alla spår innan vi åker iväg till den här middagen, så jag slipper och vara nervös där.

3 kommentarer:

Larsson sa...

om du e orolig så tycker ja att du ska kontakta polisen å fråga vad som gäller eller gå in. www.polisen.se

Anonym sa...

Hahaha måste tyvärr göra dig besviken å dementera trafikpolisryktet. Trafikpoliser i all ära men d é inte vad jag brinner för ; )

Vi får ta å disskutera dödssynder som nedladdning å fortkörning över några pilz nästa lördag ;) men jag tror vi har ganska lika syn på det....

Å levt rövare i våra unga år har vi nog alla gjort men man lärde sig nått av d oxå... Ha d bra å hälsa jossan å ge sindy en kram från mig å j.

Danne

Fredrik Envier sa...

Fan, då har jag gjort bort mig gånger två! Gaah... Sorry om jag förolämpade dig ang yrket, det var verkligen inte meningen! :( Ser fram emot middagen... Hälsa Leia och moder J.