Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, maj 19, 2009

Första dagen på jobbet, efter ledigheten


Då var man tillbaka, kändes väldigt skumt. Känns verkligen som man varit borta längre än 2 veckor. Folk hade flyttat om på jobbet, några slutat osv. Det händer grejer kan man säga. Statskontoret granskar nu dessutom Läkemedelsverkets verksamhet, vilket säkerligen kommer få en och annan konsekvens.

Skönt att komma hem efter jobbet och se lilla Sindy hur hon mådde, även om jag träffade henne på lunchen när vi var förbi till BVC. Hon ska ju vägas och mätas för att se att hon växer som hon ska. Hon passerade nu 3-kilosstrecket och växt 1 cm. Inte mycket kanske, men med tanke på hur ung hon är så är det bra.

Josephine är riktigt skakad av det som hände igår, går runt och är jätteorolig för att något ska hända Sindy. Jag själv vet inte riktigt om jag fatta vad som hände igår, jätteobehagligt när jag tänker på det. Har läst en del om allergier på nätet och det verkar som att spädbarn inte utvecklar sådant i så pass låg ålder, men jag ska ändå leka lite läkare ett tag till innan jag lägger ned det spåret. Får väl ring den där Brandth på Diagnos okänd i värsta fall, han har ju ett team! ;)

Vi mår bra alla i familjen iallafall, om vi bortser från Josephines psyke som har fått sig en obehaglig törn. :( Jag kastar dock gelehjärtan på henne och lägger rosenblad framför fötterna överallt där hon går för att hon ska glömma bort och istället tänka på vilken fantastisk fin värld hon lever i. ;)

1 kommentar:

Emelie sa...

Liknande symtom hade min lillkusin när hon var liten, grät så mycket så att hon nästan svimmade för att hon inte fick luft. Kommer ej ihåg vad de gjorde för att åtgärda det =S
Tror att hon grät så mycket för att hon hade kolik så det kan ju vara en grej att kolla upp kanske? Sen vet jag inte hur vanligt det är med kolik när man bara är nån vecka, min kusin var lite äldre än så..

Bara ett minne som slog mig när jag läste om Sindy