Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, april 02, 2010

GLAG PÅSK!

glapåsk Jag öppnar upp årets längsta dag med att önska Glad Påsk OCH bjuda på ett gott skratt! Att bjuda på sig själv är ju ett sjukt bra recept för att sätta ribban… ;) Själv vaknade jag med huvudvärk, så istället för att starta upp dagen med kaffe som min vackra gör, så körde jag TREO-metoden. Jäkligt ovanligt att jag vaknar med huvudvärk, men i skrivande stund verkar den redan ge med sig. Var sjukt bitter igår, var inte den bästa dagen på året. Vet faktiskt inte varför, jag var bara på dåligt humör rakt igenom i princip. Förvisso var Sindy inte den där mönsterungen som hon brukar igår. Ingenting var liksom till hennes belåtenhet. Kan ju lätt säga att någon dagisfröken av den här karln skulle det aldrig bli.

Imorgon är det påskpartaj ute i huset. Då kommer släkt och lite vänner hit och ska äta sig tjocka och dricka sig glada. Kommer bli ett sjudundrande liv I guess, med barn springande och vuxna tjoande.

Detta innebär ju också en jävla massa städande, vilket inte är lika charmerande, för att inte tala om städningen dagen efter… Usch och fy! Något som däremot är positivt är att titta ut genom fönstret, där väntar ju en viss vårstädning. Det är däremot betydligt roligare eftersom man nu faktiskt börjar se stora delar av gräsmattan. Det ser förvisso för jävligt ut när saker börjar titta fram som legat där innan vintern.

detsomgomsisno
Men ni vet vad man säger, “Det som göms i snö kommer upp i tö…”. :) Det finns så sjukt mycket sommarprojekt så hälften fan vore nog… Helt galet mycket grejer att göra. Får se hur mycket av allt som verkligen hinner förverkligas. Vissa känns dock helt nödvändiga, men sen är vi lite smått onormala också. ;) En veranda måste byggas, som det är nu finns det plattor utanför en trappa ned… En ordentlig grill måste inhandlas, här har vi självklart en konflikt jag och Josephine. Eftersom Grill går under kategorin “teknik” så anser jag att den faller på mitt bord, ungefär som valet av bil. Ja, resten kan ni räkna ut själva… Vi behöver även skaffa en gräsklippare (teknik igen, I know)… ha ha ha…. Sen behövs det byggas ett garage, detta är nog det största projektet och kanske något som tas på sensommaren. Huset ska målas om, också något som inte får underskattas i tid. Sen behöver det inhandlas trädgårdsmöbler, ingen liten uppgift det heller. En grej som sätter käppar i hjulet är ju självklart ekonomin, för den räcker fan inte till för att tillfredställa alla punkter ovan, så det kommer få bli kompromisser. Vi kan väl likväl gå ut här och nu och säga att det var INTE vi som hade rätt lottorad och drog hem närmare en kvarts miljard härom dagen.

Nej, nu ska jag göra något av den här dagen…kanske blogga lite mer?! :)

3 kommentarer:

Larsson sa...

de låter som du har mycket på gång inför sommaren du kanske skulle fundera på att skaffa dragkork till bilen och en släpkärra. de måste väl ge ett visst antal "svensson poäng".
vad gäller gräs klippare så köper man de efter hur stor tomt man har liten tomt liten klippare stor tomt åkgräsklippare. vet att på stiga park finns de dricka hållare.

2 bra handlar av gräs klippare handlare är Traktor nord och såma, där kan du få den hjälp du behöver.

Nikki sa...

Låter som ni sitter i samma sits som oss,ska oxå måla och bygga ut och bygga carport,kan även säga att det var inte heller vi som vann feting vinsten.men man kan göra målningen rolig genom att dra ihop ett gäng polare ge de en varsin pensel och sedan bjuda på grill och öl/vin på kvällen,då blir det genast roligare!ha det!

Emelie sa...

Köp ett får ;) Perfekta gräsklippare!!! Gödslar gör de också!