Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, april 23, 2010

Jag tar inte bilen i alla fall

Fast 0.7 känns lite väl, jag har inte ens druckit en drink... ;)



2 kommentarer:

Anonym sa...

Alhomätaren mäter ju bara promillen du har i utandningsluften. Det är ju promillen du har i blodet som avgör hur påverkad du är. (Vademecum eller ngt likande gav ju utslag på polisens) Jag tror inte att du ska lita blint på den du har. Har för mig att det gjorts test på alkomätare (på Plus??) och dessa var inte speciellt tillförlitliga.
Tack för en bra blogg! Keep up the good work!

Anonym sa...

Det må va sant att det är halten i blodet som avgör men polisen mäter ju också utandningsluften på plats inte promillehalten i blodet.
Om det sedan blir utslag på utandningsluften som inte är okej blir det blodprov på stationen om jag inte är helt fel underrättad.