Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, april 29, 2010

Murphys lag

155 
Är ni bekanta med Murphys lag? Om inte så kan man kortfattat säga att det är lagen om all jävlighet. Kan något gå snett så gör det garanterat det. Finns en lång historia bakom Murphys lag och den är rätt så intressant och väl använd.

Varför skriver jag om det här då? Jo, det är väl lite att måla fan på väggen…men Sindy vaknade upp lite tvärt för lite drygt en timme sen. Rosslig i halsen och lite snorig, grinandes och ville inte riktigt somna om… Nu sover hon sött igen och får hoppas att hon vaknar upp som den söta prinsessa hon är frisk som en nötkärna. Men ska man tro Murphy så går det tvärt emot! ;)  

1 kommentar:

Mamma sa...

Ja hon nös en hel del sist när hon var hos mig... Hoppas inte hon blir sjuk. Kramar om er.