Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, april 13, 2010

Vårt hus

Fått lite kommentarer om folk som vill se huset. Tog en snabb bild från baksidan imorse, tänkte ta från andra håll senare... Men så ser baksidan ut. Planen är ju att bygga en terass här.



10 kommentarer:

Sandra sa...

Jätte nice. Hur stort var det ni hade och hur många rum?

Fredrik Envier sa...

6 rum och ca 200 kvm på två våningar. Tomt ca 2000 kvm.

Anonym sa...

då finns det att göra:D

Anonym sa...

Hej måste bara få fråga varför fixa så mycket på huset när det inte är ert??? Ni får ju inget fört som man får om man äger huset alltså höja värde och så.... Anna

Fredrik Envier sa...

Hej Anna! Det är en helt klart befogad fråga. När det gäller vissa typer av renoveringar och tillbyggnationer har vi en rätt ok överenskommelse med husägaren, vilket gör att han står för material och vi för arbete. Husägaren är ju självklart mån om att vi tar väl hand om huset, höjer vi dessutom husets värde så bjuder han ju självklart till och alla blir glada.
Vi har dessutom tänkt att bo här i minst fem år (eller kanske mer), så det är värt att lägga ned en och annan krona under den tiden.

Anonym sa...

Vad har ni för hyra? finns det andra hus som dom hyr ut, skulle själv vilja bo i hus!

Fredrik Envier sa...

Den typen av ekonomiska detaljer däremot är av det privata slaget. Under tiotusen i kallhyra. Han hyr ut fler hus men de är upptagna sedan länge.

Nikki sa...

Är det där huset byggt av lösvirke eller är det en leverantör som byggt,i så fall vilken?Vi ska ev bygga nytt nu,och vi är inne på 1 1/2 plan,men frågan är hur praktisk det är med två plan och smått som springer småbarn,men vafan allt går.Ha det gött och hälsa frugan

Anonym sa...

Jag förstår inte varför ni hyr ett hus? Varför inte köpa istället? Är inte det klokare...?

Fredrik Envier sa...

Om jag sagt tidigare är det av ekonomiska skäl, detta är en extremt bra kompromiss!!!! Det är dessutom allt annat än köpläge i branschen nu!