Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, maj 10, 2009

Pappabloggen nummer 1

Känns för jävligt att beklaga för mina läsare, när det jag skriver om är något otroligt fantastiskt i mitt liv. Men jag är ledsen, för alla som hoppas läsa något smaskigt, spännande och istället får se bilder på min fina dotter och min sovande fru. Det är dock en otroligt stor del av mitt liv just nu… Men som jag också lovat, så kommer vi självklart att hitta på mängder av saker inom en snar snar framtid, så blogginnehållet kommer att variera sig, var så säker.

DSC05607
Vi var ut till Matte och Helen i Marielund idag.  Matte fyllde nämligen år, så vi åkte dit på en liten fika och lämna en present. Men oj vad snopna vi blev, för när vi kom fram fick vi mängder av presenter tillbaka. Något snopet och oväntat… Sorry Helen för bilden, du ser lite smått besatt ut av Sindy… :)

DSC05608
Vi fick massor av fina presenter som sagt, bland annat fick vi en superfiffig termometer för barn, i form utav en napp. Skitläcker, precis en sådan jag tittade på tidigare idag och blev mäkta imponerad, så några timmar senare så får vi en sån i present. Utöver detta så fick vi även ett litet gosdjur till Sindy, inte vilket som helst utan självaste Tummen! Fan, jag säger det verkligen, Tummen får president! Som inte det var nog, fick vi en superschysst adidas-tröja också, dock några storlekar större än hon själv är nu… Men den kommer garanterat till nytta. Fick även en tuggleksak som inte kom med på bilden…  JÄTTETACK Helen och Matte!!!!

1 kommentar:

Helen sa...

haha ja man blir lätt besatt av henne hon e ju så skrotig hihi