Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, juni 18, 2009

Midsommar regnar bort

midsommar_regn
Denna midsommar blir inte helt ultimat utifrån mitt perspektiv. Det kanske kan tyckas något egoistiskt, fast å andra sidan om jag skulle varit egoistisk skulle jag ju inte ställt upp på det jag gör. Så NEJ, jag är inte egoistisk!

Pga dålig kommunikation så har Niklas (min svåger och Josephines bror) trott att vi skulle komma ut till Alunda över midsommar. Vi å andra sidan hade planerat att tillbringa den hos Adde och Caroline. För att göra det bästa av det hela så ska vi nu istället fira midsommar på båda ställena, dock inte utan vissa besvär. Förmiddagen ska tillbringas hos Niklas och hans familj i Alunda. Problemet kommer här och det är att jag förväntas köra hit med bil. Således får jag inte avnjuta en endaste öl under dagen, utan istället titta på när folk i min närvaro roar sig.

Nu kommer säkert en och annan tänka, men va fan...det har ju Josephine fått genomlida i nio månader (lite mer till och med). Hävdar dock att det inte är riktigt samma sak, då detta inte är helt nödvändigt utan kunnat undvikas. Nu bara för att jag har körkort och vi har en sjukt snabb bil så ska jag köra. Jag får ju dricka min öl på kvällen, när solen gått ned och regnet garanterat dragit in över stan.

Well well, jag ska inte sura över detta utan köra några köksknivar i däcken på bilen istället... Kanske ska lura med en nykter chafför ut till Alunda istället. Nån som vill köra Audi S4 NYKTER?

Kan för övrigt notera att Pohlman har valt att ändra weather forcast för morgondagen, så istället för 17 grader som tidigare utlovats är det nu 13 grader och moln. Känns som jag hellre låser in mig och spelar Laser game i nån mörk källarlokal istället för att stå ute vid nån blöt midsommarstång.

1 kommentar:

Fröken Drake sa...

Inte gråta Freddolito, vi ska vara glada (även om vi har små pattar)!