Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, juni 09, 2009

UNT smutskastar Birger Jarl för GAMLA synder!

bj 
Man kunde läsa på UNT om att BJ satt i klistret. Utifrån artikeln att döma sitter de riktigt i skiten. Men om man tittar lite närmare på ärendet så har UNT hypat upp en gammal historia som egentligen är avklarad för längesen. Birger upptaxerades och fick betala 2,8 miljoner i skatter och avgifter för flera år sedan. De betalade utan att gnälla, men valde dock att prova att överklaga målet till länsrätten. Det är det här som UNT nu väljer att nysta upp, skriva om det som om det vore en helt ny incident.

Det känns som att UNT hypar upp det pågående krogkaoset som trots allt existerar på andra ställen i stan och försöker få med andra krogar ned i träsket för att slutligen sälja fler tidningar. Känns dock lite fattigt enligt mig att jaga en krog som redan stått sitt kast och sonat sitt misstag.

Varför inte skriva om de krogar som VERKLIGEN har problem istället, för de finns det ju helt klart!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Birger Jarl har klarat sig för lindrigt undan. Är helt övertygad om att David på Svenssons krogar varit på kommunen i det här fallet.

Hade detta varit Sthlm hade tillståndet redan varit long gone, men i Uppsala är de lite långsammare. Rätt hade alltså varit att upptaxera BJ samt tagit deras serveringstillstånd.

Sluta slicka röv - du kommer in ändå.

:)

Fredrik Envier sa...

Behöver verkligen inte slicka röv på grabbarna på Birger, precis som du säger så kommer jag nog in ändå. Däremot så hyllar jag och ratar dem jag vill i min egen blogg. Vissa krogar får ris och andra får ros... Så är det!

Unknown sa...

Jo lite slickar du nog Fredde.. ;)

Artikeln gällde väl att man skulle ta upp frågan om deras alkoholtillstånd igen nu när den slutgiltiga domen fallit? Det är ju en nyhet.