Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, juni 06, 2009

Studenter och grillfest

DSC05867
Igår var vi på en snabbvisit på en studentbjudning hos några släktingar till Josephine, hon har ju några stycken som jag kanske nämnt? Var där och åt lite god mat, prata lite skit. Sen bar färden iväg vidare mot Lars och Anna, de nyblivna husägarna. Skulle ha lite enklare grillbestyr där ute. Larsan hade precis varit på Bauhaus och inhandlat lite mer infravärme. Det är ju inte direkt sommar bara för att vi glider in i Juni, även om det borde vara lag på det.

Fick börja med att snickra lite och skicka upp ett par värmare i taket, så pass att man vart varm i kroppen och inte längre behövde dem. Fast det var nog tur i slutändan att de kom upp, för det vart bra kyligt ute framåt elva.

DSC05872
Någon hade ställt ett fat med mashmallows framför mig, och ni vet ju hur jag är. Som en liten femåring som börjar pilla på allt, nedanför ser ni resulttat… Fan… Fattar inte att man aldrig lär sig!
DSC05871

DSC05874
Rocky, deras hund av någon konstig anledning mig sjukt mycket mer med mashmallows i ansiktet… Snacka om att hundar är ytliga och bara går på utseende… Hms…
 

DSC05866
Lars är ju lite mer avancerad än mig som leker med mashmallows, så han visade upp sin nya leksak. En passfotokamera som trådlöst skrev ut resultatet till en tjusig skrivare inne i huset. Skitskoj! :)

DSC05875
Han var också väldigt glad över deras nya tv, som han promt skulle stå och hålla upp framför oss när vi titta. Vet inte om han inte hunnit få upp den på väggen eller vad det var…?! Hmm, nej…jag skämtar…den sitter fast. Men lite kul var det! :)

DSC05876
Sen slutade denna kväll i princip som de flesta andra brukar göra. Josephine somnar sittandes i soffan, denna gång med Elliot i famnen… Det var läge att beställa taxi med andra ord, klockan hade ju faktiskt hunnit bli tolv! :)

2 kommentarer:

Josefin sa...

Jo men går man upp 05 så e det lite halvtufft att hålla sig vaken.Normalt folk som jobbar har jag hört brukar lägga sig vid 22 23 grrr du narras me mig...

Anonym sa...

Har Larsan skjorta eller ser jag i syne?