Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, juni 30, 2009

Tradera-pappan fick leverans


Kom en Burberry-kjol idag till Sindy. Den är storlek 68 så det är ju ett tag kvar till hon kan ha den. Prova den kan man ju förvisso göra ändå.

3 kommentarer:

Sofie Lindberg sa...

Gud så tjusigt :D

My sa...

duger bara märkeskläder eller? är det någo fel på h&m? Hon kommer ju tro att hon är paris hilton när hon blir större...Lets hope not!

Fredrik Envier sa...

Vi har ju mängder med vanliga kläder, större delen är ju faktiskt vanliga kläder från bland annat H&M. Sen att jag tycker det är lite kul att sitta och köpa kläder på Tradera, det måste väl ändå ses som rätt gulligt för att vara kille? Hur många killar springer runt och köper barnkläder som galningar för att de inte kan motstå dem? Paris Hilton kommer för övrigt att vara sjukt oattraktiv när Sindy blir i den åldern, så går hon i de tankarna så ska jag be en bön.