Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, oktober 08, 2009

Hårt och platt sa syster


Ja, det var vad sköterskan sa när vi var på BVC idag, jag och Sindy. Hon skulle ligga hårt och platt när hon övade nacken...inte ligga på massa mjukt underlag... Sagt och gjort, skrubbade rent golvet från alla eventuella bakterier och pang på pladask fick Sindy ta plats för sina dagliga övningar. Hon verkade inte bry sig om att ligga direkt på parketten, snarare tyckte hon det var utmärkt. Hon log mer än vanligt och sträckte upp huvudet långt. Några tappra försök att röra på sig blev det också, men hon kom inte speciellt långt.

Sindy väger nu 6,8kg och på längden mäter hon 62cm. En riktigt stor och fin flicka, vikten ligger lite ovanför kurvan och längden ligger precis på kurvan. Känns bra att hon har lite hull om eller när hon blir sjuk, så det finns lite att ta på.

Appropå att ta på, ni kanske minns att jag skrev förut om att vi hade så väldigt mycket uppbokat på helgerna två månader framöver. Nu har det behagat sig att vi saker flyttat runt och nu har vi plötsligt en lucka denna lördag.

3 kommentarer:

vf sa...

men hjälp vad söt hon är! :D

Annso sa...

men sötis, längtar efter att få träffa hjärtegrynet...

Fredrik Envier sa...

Hon låter hälsa detsamma... Hon har dock lite problem att sätta sig på bussen själv än så länge... ;)