Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, oktober 10, 2009

Vi ska flytta!


Vi skrev för nån vecka sen att vi fått ett glatt besked. Några gissa på en unge till, nån gissa på hus. Det sistnämnda var rätt. Vi kommer flytta till ett hus 10 minuters bilfärd från citykärnan, kan inte bli mycket bättre än så. Stort hus på närmare 200kvm med en stor tomt på närmare 2000kvm. Vi flyttar någon gång i mitten av november...

Ska bli så jäkla kul att ha en tomt som man kan nyttja, kanske inte så mycket på vinterhalvåret men till kommande vår och sommar. Nu vet ni varför vi är så jäkla glada! =)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vart ligger huset och får man fråga hur mycket man får betala för att bo 10 minuter från city. Letar nämligen själv hus :)

Tack för bra blogg, kram på er //Lisa

Fredrik Envier sa...

Huset ligger 6 km från innerstan, nordöst om du tittar på en karta. Kommer en lite mer utförlig beskrivning och mängder med foton när vi flyttat in. ;)

martin sa...

Ett stort grattis!!! Själv trängs man i en fyra med inglasad balkong ut i stockholms södra förorter, men längtan efter sitt sista fasta boende finns kvar, tur är väl det, frugan går bannes redan nu när man berättat om vårat hitech hem och show/bio rum i framtiden....se hur det slutar ;) p.s. har jag sagt att jag vägrar vara trädgårdsmästare, men att jag är en jävel på trädgårdsfester ;) d.s. ses den 24, och jag tar inget nej.. ;) M

Larsson sa...

då kan du lägga ner en pool om du har 2000 kvm tomt. gå in på sevenska poolfabrikens hemsida å titta:)

Anonym sa...

Grattis! Fredde Andersson, husägare! den är inte illa :)
stor kram!

Fredrik Envier sa...

Ska väl förtydliga kanske att vi inte köpt detta hus, utan det är ett steg till att bygga eget. Detta långtidshyr vi "bara"... Vi vill inte köpa, utan bygga eget arkitektritat. Men det är ett steg nog så stort ändå. ;)

Jonna sa...

Mange och jag tappade just hakan när vi läste detta :) Familjefar, eget hus, itjobb...många vuxenpoäng nu Fredde. Det tar sig sa pyromanen :D Lycka till i nya huset :)

Mange och Jonna