Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, oktober 29, 2009

Gratis sändningstid

Hasse Aro, Leif GW Persson hösten 2008 Tid i TV är ju som bekant jävligt dyrt, svindyrt helt enkelt. Efterlyst är ju känt för att ge uppmärksamhet till dem som verkligen inte förtjänar det, nämligen brottslingarna. Egentligen inget nytt med det heller. Något som däremot är nytt som skett med jämna mellanrum den senaste tiden är att man gett personer tid i rutan som framstått som oskyldiga offer, som sedan visat sig vara brottslingar själva. Efterlyst har i god tro trott på hela storyn och gett dem mängder med tid i tv-rutan på bra sändningstid. Den enda som varit lite misstroende är väl Leif GW Persson som försiktigt hintar om att det faktiskt kan vara personen ifråga som far med osanning. Jag pratar förstår om Mats Alm som misstänkts för att ha mördad sin sambo och blivande fru Linda Chen. Den senaste personen som fick gratis tid i tv var den "försvunna" mannen som inte visste var han kom ifrån, om han hade någon familj eller någonting... Det hela visade sig även här vara en bluff, mannen hade till och med en hemsida på nätet där han stoltserar vid en flott bil. Båda dessa personer har vid flera tillfällen fått ovanligt mycket tid i rutan, av godtrogna efterlyst.

Jag vill minnas att jag hade otroligt stor misstanke om båda dessa “offer” när de sändes första gångerna och som jag sa hade även Leif en viss misstanke som han visade lite väl tydligt (för programmets bästa) i tv-utan. Om det finns en viss misstanke, borde man inte innan man strukit dessa “offer” från misstankelistan vara lite försiktig med att ge dem tid i tv. Det känns lite som om det sänker trovärdigheten på hela programmet… Får Hasse att framstå som lite lättlurad, även om det inte är han som bestämmer vad som ska produceras… ;)

2 kommentarer:

Friday sa...

OMG! Du mååste berätta!!:) fylletabbar is the shit!
Frågar äver dig.. Jag får åxå så fittiga komments på bliggen, för att man har kid och lever livet. Like u.
HUR tacklar man det?!
Kram

Fredrik Envier sa...

Jag ska fundera på det... Kan säga att jag i det fallet inte FICK bo kvar, jag blev vräkt! Mina granner förlät mig där.

När det gäller fittiga kommentarer så har jag en rätt klar bild över hur jag vill att mitt liv ska se ut, tillsammans med mina barn. I den åsikten är jag jävligt säker och stark, precis som många andra åsikter. Jag är ju fullt medveten om att det finns många som inte sympatiserar med mig, men precis på samma sätt som jag inte sympatiserar med dem. Jag sitter förvisso inte och skriver "fittkommentarer" på deras mammabloggar å andra sidan.

Våga tro på dig själv och din uppfostran, då kan du vara stark och då rinner skiten bara av dig.

Det som inte är skit, det tar man till sig och lär sig utav.