Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, oktober 25, 2009

Grymt lyckad kväll

Grymt trevlig kväll igår, från början till slut.

Började som sagt kvällen på Le Parc, med deras grymma meny, som tagen från 80-talet… Så jävla najs!

DSC07309
Geniet bakom menyn var tydligen kocken Leif. Var ju tvungen att få en bild på honom lite snabbt så jag smet in i köket och smygfota honom. Maten var så jävla god, så jag skulle typ vilja gå dit idag igen. Vart Oxilfé Provencale igår, men nästa gång ska jag ge mig på en klassisk plankstek.

DSC07312
Vi tog en promenad vidare från Le Prac mot Wirvla som hade 1-årsjubileum på hennes frisörsalong, precis bredvid Plock. Det var inte planerat att vi skulle dit, men eftersom vi var ute och flängde passade vi på att svänga förbi och säga grattis.

DSC07311
Larsans flickvän Anna var där också, hon körde dock bil så hon var måttligt intresserad av att hänga med oss på Plock efter, som för övrigt var smetfullt av folk. De har börjat köra live-dj där, vilket garanterat fyllde upp de sista kvadratmeterna som var kvar. Grymt bra med den typen av hak.

DSC07316
Efter Plock gled vi över gatan och in på Gillet, där vi träffade på Tom Falk i dörren. Väl inne stod ingen mindre än Jonas Hessel och lirade skivor. Han jobbade inte utan hade bara gjort ett gästspel för Tommie. Hessels rotertvåa och tillika flikavän stod bredvid och studsade till musiken. Tommie bjöd på shots i flera vändor och sedan bar färden vidare mot Bullit. Våran studsande tjejkompis med sin plattvändande kille följde med. På Bullit träffade vi Adam som stod i baren och Ali i dörren.

DSC07324
DSC07323
Lyckades även hitta ett par “brandmän” och en stor brandbil utanför, minns dock inte varför de var där. Uppenbarligen hade något hänt. Som en sann bloggare lyckades jag få lagens män att ställa upp på en fin gruppbild.

DSC07325
Färden bar vidare mot slutdestinationen Birger Jarl. Även här möttes vi av bekanta ansikten överallt. Bland annat stötte vi på min svåger, Josephines bror Robin som är trogen stamgäst.

josephinefredrikbj
Som vanligt var BJ välfyllt med folk, verkar nästan inte finnas några dåliga dagar där borta.

DSC07326
Josephine gick all in och tog klivet upp på högtalarna, med den studsande Elin. Ursäkta för den dåliga bilden, men jag antar att mitt fokus inte var det absolut bästa.

DSC07327 Morgonen var faktiskt jäkligt trevlig, vaknade lugnt…ingen stress och båda ungarna var i tryggt förvar. Nedanför Josephines kant såg det ut som någon satt igång och bakat sockerkaka. Nu var skålen tom och tydligen bara i förebyggande syfte. Fan, känns nästan lite provocerande… Som att ställa fram en iskall öl, klart man vill dricka upp den. En spyskål på golvet vill man väl spy i? :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har du brunkräm?

Anonym sa...

Sminkar du dig?

Belliz sa...

HAHAHAHA Tänkte precis skriva detsamma..snacka om brunkräm.

Fredrik Envier sa...

Haha, nja...brun-utan-sol var det däremot... Det fungera ju uppenbarligen...lite för bra kanske! ;)

Jeanette sa...

Ofta inte nämna lilla Dea som oxå var med på bilden i köket på Le Parc.
Nu är jag besviken på dig Fredrik....;)

Friday sa...

hahha jag dööör va kul!
spyskålen intog även våran våning! ;)