Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, december 02, 2007

1:a Advent på Apelgatan

Det är väl trots allt lite tur att man har en så julgalen flickvän som man har ändå. Nu ska det julpyntas, byggas pepparkakshus och julstädas såklart. Snodde åt mig en liten sovmorgon till kl 12, till skillnad från min lilla sötnos som fick kliva upp kl 7 när gangstern vakna.

Nu har jag precis olagligt laddat hem massor av julmusik som går på högsta volym i vardagsrummet, röjt undan all disk och börjat plocka med tvätten. Finns en hel del att göra innan våra gäster kommer ikväll på pepparkakshusbyggarkväll (wow, vilket skönt ord). Det är en riktig pysselkväll ikväll, kommer att bygga hus, dricka glögg och leka lite skoj med våra vänner Helen aka Ahlen, Matte, Larsan och Anna. Blir supertrevligt! :)

Nu ska jag fortsätta röja här till Jossan kommer hem från Gränby, de är och handlar julgott! :)

Inga kommentarer: