Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, december 28, 2007

The crib

Låter löjligt, men detta inlägg är faktiskt på allmän begäran, eller ska jag säga enskild kanske? En viss Mange ville se lite mer hur vår "fina" lägenhet ser ut... Så jag får väl lov att blotta oss ytterligare en sväng.


Börjar från hallen, har tyvärr blivit tvungen att censurera den första delen av vår sjukt långa hall då det fortfarande står ett femtontal soppåsar där från den stora utrensingen.


Här har ni hallen från andra hållet. Det ni inte får se är hur hallen längst bort svängen höger sett på den här bilden, där är sedan ungefär 3 meter hall till. 30kvm åt helvete till bara hall! Prisvärt! :)


Köket sett från ena hållet och den omtalade kryddhyllan. Ska dock påpeka att ni endast kan skymta tre hyllor, när den i själva verket innehåller fyra fullproppade hyllor.


Här har vi matdelen där vi tillbringar våra härliga bjudmiddagar bland annat. Ni kan även skymta dörren i högra hörnet till arbetsrummet.


Här ser ni vardagsrumsdelen, som sitter ihop i samma rum som själva matdelen ni såg på tidigare foto. Tyvärr är det här den sämsta delen med lägenheten, då vardagsrum/matrum är på tok för litet. Ni kanske undrar om vi inte har någon tv och det stämmer i dagsläget, vi kollar rätt lite på teve, men när vi gör det så använder vi projektorn. Syns till uppe i taket på tidigare bild.


Så var det ena delen av arbetsrummet. Bara pga denna fotografering var jag faktiskt tvungen att lite kvickt försköna rummet och röja undan lite, andra delen där det är tänkt att Josephine ska sitta är i dagsläget mest en avlastningsyta. Men det är tänkt att vi ska fixa till den delen också, då kanske ni även kan få se ett fotografi av det! ;)


Ett av lägenhetens absolut viktigaste rum, sovrummet. Behöver väl inte säga så mycket mer om det? ;)


Sist men inte minst så har vi Elliots rum. Det är för närvarande det mest stökiga rummet, så mer ingående bilder än så här får ni tyvärr inte se. Notera dock att han har lägenhetens enda TV! :)

Inga kommentarer: