Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, december 08, 2007

Wounded in battle

Jävlar vad man känner att man lever idag. Hade en supergod middag på Kött kök och bar igår, var verkligen precis så gott som det kan bli. Utan tvekan den bästa oxfilén man kan få tag på serveras där och då pratar jag inte bara i Uppsala utan även i Stockholm. Helt sjukt gott!

Färden tog oss sedan vidare till Tilltugg (som också ägs av Tony) där vi mötte upp Sean, Eric och senare Hadba. Träffade på Kristian från Servera och snackade lite skit. Tilltugg är verkligen ett klockrent ställe, var lite lugnare än vad det brukar vara på helgerna vilket förvisso bara var skönt! :) Efter att ha intagit diverse drycker och blivit lagom rund under fötterna bar färden vidare till Bullit och sedan BJ. Någonstans på vägen lyckas jag och Eric ramla omkull, riktigt jävla illa så idag är man halt och har ont i knät, handflatan och låret. Inget minne av vad som hände, men det såg säkerligen sjukt jävla kul ut... Men men, skam den som ger sig! ;)Snart kommer Josephine hem och då ska vi planera kvällens aktiviteter!

Inga kommentarer: