Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, december 27, 2007

Det kostar att ligga på topp

Somnade ju i soffan igår kväll tidigt som satan i knäet på Josepine. Kröp in och la oss i sängen redan vid halv elva för att somna en timme senare. Som tack för detta vaknade jag istället utvilad och klar kl 03 på natten. Försökte somna om men det var lönlöst, så jag gick upp och slog på filmen "Death Sentence". En rulle som handlar om hur en familjefars (Kevin Bacon) liv raseras då hans son bli mördad rätt framför ögonen på honom. Han bestämmer sig för att ta lagen i sina egna händer och det hela slutar i en total katastrof där hans fru blir mördad och hans andra son skjuten i huvudet men överlever.

Josephine har precis gett sig iväg för att arbeta och jag sitter här med Elliot vid min sida. Är så trött så jag har svårt att titta rakt fram, än svårare att skriva. Ska väl försöka hitta på något roande så han inte dör av tristess, typ spela tv-spel eller spöa skiten ur han på hans nya Hockey-spel som han fick av sin farmor.

Ikväll blir det tacos, ser jag fram emot under förutsättning att jag piggnar till lite. Som det känns nu vill jag bara sova och sova... :) Var egentligen planerat att käka det igår, men av bekvämlighetsskäl att köra lite varma mackor istället.

Robin och jag skulle höras av under dagen, då han var ledig... Dock verkar det som han tagit en rejäl sovmorgon eller fått annat för sig.

Har för övrigt varit riktigt duktiga idag. Gått igenom massa skåp och i köket idag och rensa ur. Flyttat om och stuvat in micron ovanför frysen så vi fick lite bänkyta ledigt. Rensat ur skafferier och slängt mängder av gammalt skit. Nu står hallen fylld med soppåsar stället, uppåt tio stycken. Skitkul med tanke på att vårt soprum ligger åt helvete. Med tanke på hur hög hyra vi har här borde någon jävel komma och bära iväg soporna på någon gyllene bricka varje morgon. Men nej nej, här ska vi betala hög hyra OCH sen betala för både kallt och varmt vatten. Som inte det vore nog så ska vi också betala om vi väljer att ha det varmare än 20 grader i lägenheten. Men men, vad är det man säger? Det kostar att ligga på topp!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, från en nyfiken bloggläsare kommer då vissa följdfrågor (och som kommentar på ditt gamla inlägg; nej du har inte konstiga värderingar, hur någon kan göra så mot ett förväntansfullt barn är obegripligt) bor ni i hyres eller bostadsrätt? Hur stort? Om det inte känns för privat får du gärna lägga upp lite bilder, ser ut som ni har det fint hemma. Ha det gott!

Fredrik Envier sa...

Man tackar man tackar! Vi bor dessvärre för närvarande i en hyresrätt på ca 100kvm. Ska se om jag inte kan ta en liten rundvandring och ta lite bilder och lägga upp under morgondagen. Håll utkik efter inlägg! ;)