Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, juni 24, 2009

Sindy förevigad på House of Pain

SNC18284
Efter en seg biltur till Stockholm och fast i enorma köer. Någon sketen olycka på vägen som gjorde att det var tvärstopp stundtals. 2,5 timme senare så var vi iallafall framme på House of Pain. Sandra, tjejen som skulle tattuera oss hade dock inte haft allt för tråkigt, då hon hade varit nere på en båt precis intill och solat.

SNC18286
Då min tattuering var mer än bara ett namn så satte hon igång på en gång och gjorde en skiss av vad jag ville ha, lite justeringar från bilden jag hade med mig. Hon var jätteduktig och snabb, inte för att jag har så mycket tattueringserfarenhet från förut, men min amatörmässiga uppfattning var iallafall den. Ser att min frånvaro på  gymet visar sig lite på den här fläskiga bilden. ;)

Min är självklart inte klar, utan ska fyllas på med färg för att närma sig med slutresultatet… Ska boka en tid för det också.

DSC06045
salabackechick
Sandra har tattuerat en hel del bekanta till mig och Josephine, hon har bland annat gjort bruden ovanför på Marcus Montelius… Hur cool som helst! :)

DSC06053
Josephine ändrade sig i sista sekund och gjorde en annan variant av Sindy, lite mer curly men fick med sitt lilla hjärta som pricken över i’et.
SNC18292

 

TACK ÄLSKLING FÖR EN JÄTTEFIN FÖDELSEDAGSPRESENT!!!

7 kommentarer:

A. sa...

fin tatuering..men är det inte felstavat? Så vitt jag vet heter det May 6th eller 6th of may..inte bara 6th may? Eller?:)

Annso sa...

Riktigt snyggt...

Fredrik Envier sa...

Talspråk säger man "The 6th of May" men skriver man så skriver man aldrig ut "The" och "of". Sen kan man skriva det på olika sätt, tex "May 6th 2009" osv...

Angiie sa...

VILKET house of pain jobbar hon på? dom var riiiktigt fina ;D

Fredrik Envier sa...

Den på Verkstadsgatan i Stockholm!

Anonym sa...

Till de obildade:
[The] 6th [of] May 2009
The "the" and "of" are included in speech, however not in writing.

Kan ju fortsätta läxan med att det stavas: "tatuering" era små tattare, hi hi!

Glädjande att se att ni inte har anlitat ännu en pinsam hobbytatuerare utan känsla, det här blir snyggt! Vilka färger kommer ni att välja?

Kram Carro

Estefany sa...

vad kostade gaddningarna ? :) blev riktigt fina :)