Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, september 21, 2009

Happy monday!

Ja, jag får väl försöka och kontra lite med Josephines Happy friday! Ett Happy moday kan ju verkligen behövas, för att muntra upp alla glada där ute som har ångest över att måndagen bara kommer närmare och närmare.

Helgen har varit väldigt lugn för vår del, i fredags hände väl just ingenting och i lördags en stillsam middag. Har dock några roliga saker att se fram emot under veckan som jag inte tänker berätta om än. När och om det blir aktuellt ska ni dock få ta del av det hela, kommer garanterat att skapa lite roliga inlägg här i bloggen för dem som tycker om att studera våra liv.

Läste ytterligare en artikel i UNT om min fd kollega, med ett smått underhållade innehåll. Vissa grejer lyser ju långa vägar hur mycket skitsnack det är. Misstänker att han inte mår så bra just nu, med tanke på allt skit han får äta, dels av reportrar och alla kommentarer som haglar in. Hörde dessutom att helgen på den nya heta nattklubben inte heller var något att hänga i julgranen. Då kan man konstatera att man har stora problem, då de hade premiär förra helgen.

Ska publicera min topp 10 lista med alla misstag som begåtts, men jag ska låta några helger gå först. Sysslar ju inte med välgörenhet och gratis coaching... ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Patric är faktiskt en driftig och snäll kille i grund och botten. Det blir alltid såhär när pengarna tryter och man blir pressad ifrån olika håll och kanter. Naturligt.

Tycker faktiskt, tro det eller ej, aningen synd om karln just nu. Det roliga är att om han startade en grävmaskinfirma skulle han förmodligen bli stenrik.

Men han vill vara krogstekare och låsa upp unga tjejer, vilket inte passar den mannen.

Patric, om du läser det här så lägg ner krogverksamheten innan du gjort dig ovän med HELA stan.

En som är chill med snubben.

Fredrik Envier sa...

Jag ska passa på att säga ett sanningens ord om Patric också.

Patric är en sjukt driftig person, har blivit imponerad av hans driftighet många gånger. MEN...och det finns ett STORT MEN här, han har tyvärr en enormt dålig självinsikt. Han sätter sig på lite väl höga häster ibland och tror att han vet lite väl mycket.

Skulle han som du sa hålla sig till Entrepenadsbranschen som han ändå har viss koll på, skulle han förmodligen skörda fler framgångar än i kroglivet.

Vad han inte heller ser är att han år efter år skaffar sig fler och fler ovänner. Uppsala är en på tok för liten stad för ett sådant beteende, finns ju dem som flyttat från stan för mindre.

Så, Patric, om du läser DETTA. Du bör nog plåstra om de sår du orsakat, innan du går vidare och skapar nya.