Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, september 07, 2009

Lördagen bjöd på middagsbesök av Anna och Lars

DSC06930
Lars lyckades här smita ut ur bild, ska nog sno någon bild från Josephine så ni får se honom också. Lars var lite utarbetad från jobbet, så han hade avsagt sig alkohol och stod för transport. Anna däremot drack glatt en mängd rosé. Till middag bjöds på lite små tapasrätter.

larsanna
Elliot var den här kvällen hos sina kusiner och lekte och Sindy var hos farmor. Egentligen hade Sindy kunde varit hemma, men vi tänkte eftersom Elliot var borta kunde vi passa på att låta mamma få ha Sindy lite. Om middagen dessutom skulle avslutas tidigt så kunde vi ju faktiskt göra något mer av kvällen, vilket också hände. Runt midnatt var det dags att avrunda och Anna och Lars begav sig hemåt.

99158
Vi svidade om och snyggade till oss lite som hastigast för att slänga oss ned i en taxi och ta oss ned till stan och Birger Jarl. Väl där nere stötte vi på Falken, Mackan, den relativt nyblivna piloten Henrik.

henrikceffby
Vet också att vi bestämde en massa skoj med Henrik, fast jag minns inte exakt detaljerna… Har bett honom att friska upp minnet, så vi får väl se.

99144
Vet att jag sagt det förut, men jag och Josephine har så satans kul tillsammans när vi är ute. Min bästis i alla väder, helt klart.
 
DSC06932
När klockan började närma sig halv tre bestämde vi oss för att gå till Bullit på en sista stänkare, Mackan erbjöd Josephine skjuts… själv fick man gå för egen maskin… ;) Men jag misstänker att tjejerna ska få åka lite räkmacka. :)

freddemackan
Träffade massa kända ansikten på Bullit, och självklart spårade det ur en aning när jag och Mackan skulle jämföra våra gaddningar. Klart som fan han har fler, jag har ju egentligen bara en riktig gaddning på armen, resten räknas ju knappt… Men men, what to say! :)

DSC06925
På söndagen var Josephine iväg och hämtade Elliot, medans jag låg och vilade upp mig. Vid tolv så dök min mamma upp med en glad Sindy. Så härligt att få henne tillbaka, ligga och kramas och prata framtid.

Som jag nämnde förut så är helgerna verkligen välfyllda framöver. Helgen som kommer ska Elliot gå runt på Kulturnatten med sin farmor medans jag och Josephine är bortbjudna på bröllopsfest när Sandra Wikberg och hennes kille gifter sig. Sindys farmor hade dock andra planer än att vara barnvakt, så vi får se hur det löser sig.

Inga kommentarer: