Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, april 02, 2008

Blue Moon Bar-uppdraget avslutat

Jag har nu i ca 2 månaders tid arbetat med Blue Moon Bar's Schlagerbar. Det har varit lite blandade känslor om hur det fungerat. Lite luddiga direktiv men framför allt väldigt påfrestande att behöva tillbringa varje helg på hotell i Stockholm, borta från Josephine. Helgerna som var vår tid att hitta på något skoj tillsammans på. Schlagerbaren har fått en uppryckning rent inredningsmässigt, men även fått en ny hemsida och ett antal hundra nya medlemmar i Facebook-gruppen. Schlagerbaren kommer härmed att lämnas över i DJ Hångel och Rickards händer, dvs DJ's och bartendern för att förhoppningsvis kunna vara självgående.

Själv ska jag fortsätta att kika på lite mer lokala och bättre lämpade projekt. Även om tanken att ta ett vanligt jobb känns sjukt avlägset så är det väl dags att kanske iallafall titta lite på den fronten för att hålla sig flytande! ;)

Inga kommentarer: