Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, april 18, 2008

En inte alls hemsk måndag

http://spas.about.com/library/graphics/mgm%20gr2.jpgSå hade det kommit till måndagen, som normalt sett brukar vara den värsta i veckan inga undantag. Jag genomlider hellre en fet baksmälla än en dyster måndag. Men denna skiljde sig faktiskt enormt från tidigare måndagar. Av någon anledning kändes saker och ting riktigt bra... Har en viss förskjutning i dygnsrytmen som bara behagar att bli värre ju längre veckan går...tyvärr!

Har suttit och gjort research inför Los Angeles och Vegas-resan i slutet på Juni. Vilket jävla helvete med alla hotell, vart man ska bo och vart man inte ska bo. Hyrbilar hit och dit... I Los Angeles är det egentligen inget större problem, där är det så jävla dåligt med hotell över 4th of July, så vi tar ett hotell som verkar schysst på Sunset Blvd... En fet pool högst upp på taket ser jävligt najs ut, allra helst med tanke på att solen kommer steka med ca 40 grader om dagarna. Kommer man dessutom upp 100 meter upp i luften lär det ju knappast bli mindre varmt, möjligen mer behagligt för att det fläktar! ;)

http://www.cnrc.navy.mil/sandiego/las_vegas1.jpgLas Vegas däremot, här finns det ju hotell så det heter duga. Det ena hotellet är värre än det andra. Här verkar man insett att det räcker inte att ha flashiga rum och grym inredning. Nej, då gör vi byggnaderna helt enorma och spektakulära utvändigt... Luxor tex ser ut som en stor svart Pyramid, Paris är en återblick av just Paris med ett stort Eifeltorn och en Triumfbåge. Sen har vi Venetian, som ger dig ett Venedig mitt i Paris. Även New York finns och avskapat och andra coola platser. Allt ser ut att luta åt att valet av hotell faller på MGM Grand, ska vara rankat som världens största hotell med sina 5044 rum, varav 751 är sviter. Sen tillkommer massa byggnader ikring med ytterligare sviter och rum. Överkommligt pris och verkar vara ett riktigt bra val.

http://www.lasvegastennisclassic.com/paris-las-vegas-hotel.jpgNär Josephine kom hem på kvällen kollade vi på Oceans Eleven, ni vet den där där Danny Ocean (George Clooney) med sina medhjälpare rånar Vegas största casinon. Det var sjukt mycket roligare att se filmen när man var lite mer påläst om platserna det hela utspelar sig på. Ögonen flaxade som besatt över bilden för att se olika igenkänningstecken.

Slängde med lite bilder på några av de sköna hotellen som finns i Vegas. Högst upp ser ni vårt hotell, MGM Grand. Därefter ser ni Luxor som också är ett gigantiskt hotell med en bra bit över 4000 rum. Utöver det så har Lyxor en världens starkaste ljusstråle (faktiskt sant)i toppen som lyser rakt upp. För den tekniske består den utav 45 Xenon-lampor på 7000 watt styck. Det sägs att man med hjälp av ljuset ska kunna läsa en dagstidning 1,6 mil upp i luften nattetid. Vet dock inte om någon provat detta. Sist men inte minst (dööööh) kommer Paris, inte heller något av de mindre hotellen utan nästan 3000 rum, för att vara exakt 2915 st.

Inga kommentarer: