Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, april 19, 2008

Snipp snapp slut...

DSC01979
Klockan är midnatt och jag är faktiskt helt slut, märks att man sovit 2-3 timmar stötvis idag. Nu borde jag trots allt sova hela natte, såvida inte den här jävla hostan sätter fart igen vilket inte alls vore konstigt. Ska väcka min söta flickvän som somnat i soffan och få henne att förflytta sig in till sängen. Tänk om man var sådär söt när man somna i soffan ändå...nu händer dock inte ofta att jag gör det. MEN, när det väl händer kan du ge dig fan på att man både dreglar och ser bedrövlig ut... :)

image GRATTIS KAVEH 26 år!!!
Imorgon har vi en del kul att se fram emot. Bland annat fyller Kaveh år, vilket vi har missat varje gång tidigare... SKAM! Han har alltid varit en sådan flitig uppvaktare då jag fyllt år, äntligen dags att återgälda honom! ;) Nu verkade det dock som om han skulle arbeta som vanligt i helgen, men vi får väl se hur det blir med den saken. Han fyller ju trots allt år! Så alla ni som planerar att gå ut, ta en sväng förbi Birger Jarl och säg grattis till Kaveh! Om jag inte räknat fel så blir han 26 år ung!
Spread the word! ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

tja din bil läcker olja från motorn du bör nog omgående kontakta en verkstad för att få det lagat, kan var en slang som har spruckit eller en packning som har torkat. p.s att ha rutorna ner vevade kan skapa en dålig lukt invändigt och en intregör tvätt kan kosta från 5-10000 kr.

kolla wbb aressen kan löna sig eller sök på bil verksta på eniro beror på hur mycket du vill lägga på att laga din bil.

Anonym sa...

Tacko åter tack igen gubben ;)
Kram
//Kaveh