Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, april 12, 2008

Veckoresumé

DSC01693
Får börja med att ursäkta för den gräsliga bilden... Men den är tagen av någon skev anledning när jag bodde på hotellet i Sthlm... Förmodligen för att skicka hem som MMS till Jossan, hoppas dock att den här bilden aldrig kom iväg... Mina timmar på gymmet har av någon anledning en förmåga att inte visa sig på kort tagna med mobil. Men, Jos gillar mig tunn och fin så hon skulle nog blivit glad för detta anyway. Men, nu till själva bloggandet...

Fan katastrof, jag tror jag måste göra kraftiga förändringar i mitt händelselösa liv... Kan inte vara kul att läsa den här soppan varje dag, allra helst när jag inte ens skriver varje dag. Vad har hänt i veckan? Ja, jag har faktiskt vart på en arbetsintervju, men inte för att jag sökt jobb utan för att jobbet sökt mig. Lovade att lämna besked i fredags, dvs idag... Men har skruvat på mig och valt att vänta över helgen. En annan gammal vän ligger på och tjatar på mig om ett annat projekt, som förvisso verkar intressant men ligger geografiskt lite felpippat plus att alla detaljer kring det hela inte är helt klara... Hur som helst lär jag väl kika lite närmare på det. Utöver det har jag skakat liv i en annan gammal affärsidé, långt ifrån allt annat jag sysslat med tidigare... Men ändå något att sätta tänderna i... Drabbas ju lätt av en mindre tristess när man inte har Blue Moon Bar att ha i skallen.

En jättegod och minnesvärd vän hörde av sig på MSN idag. Hon funderade om jag tittat på Talang 2008, vilket jag självklart inte gjort. Jag var upptagen med djupa diskussioner med min kära flickvän hurvida det är ok att slänga skit på golvet utan att plocka upp det och slänga halvfulla yogurtburkar bland disken... Ett sådär vanligt ämne som vi kan ha över en Heineken eller två. Så svaret på frågan var självklart NEJ, inget Talang 2008 för mig inte. Men tro mig vad jag ångrar mig... Hon skickade en länk till mig med motiveringen att jag var svag för små unga tjejer som sjöng?!?!?!? Hur jävla bra låter det egentligen?! Kännde mig oskyldigt placerad i samma cell som 42-åringen med den där röda Saaben för en stund... Ja, ni vet han som sitter häktad för bortförandet av Engla?! Hur som helst, jag klickade på länken för att kolla vad det var för trams... Ett par minuter senare sitter jag med lätt tårfyllda ögon och gåshud... Josephine väntar inte med pikarna utan påtalar klart och tydligt hur vek och klen jag är, och kille som jag är.... Men vem fan blir inte svag när man ser Zara, en tjej på 10 år sjunga så här.



Ja, skitsamma egentligen... Jag tycker det är underbart fint att se en så ung människa göra ett då dedikerat och moget framträdande. Sen får ni tycka vad ni vill! ;)

Josephine ligger och sover på soffan, jag har spelat bort en slant på poker nyss, endast för att joina ett bord som ett gammalt pokerproffs satt å lira på. Gick sjukt bra till en början för att sedan sluta i förnedring, typiskt. Nu sitter man själv och försöker skrapa ihop en intressant blogg, så ni har något att gotta er i. Funderar på att sätta upp en fet stor lapp på kylskåpet samt en post-it vid sängen som säger "GLÖM EJ ATT BLOGGA", så jag har det som mål varje dag. Fan upptäckte precis att det går 7 dagar mellan inläggen och det är ju allt annat ok. Slutar väl snart med ett inlägg som Alexander Lewerentz, att man är på väg att lägga av. Tror förvisso det är mer ett rop på bekräftelse att hans blogg är sjukt läsvärd och intressant, än att det skulle vara en seriös tanke på att lägga ned. No hard feelings Alex, jag läser det minst 3-4 ggr i veckan! ;)

VIVA LAS VEGAS!

Tror att jag nämnt det förut i bloggen, men vi sticker till Los angeles och Las Vegas den 29:e Juni, biljetterna är nu bokade och betalade. Totalt blir vi borta i 13 dagar, varav 7 i LA och 6 i Vegas. En kul detalj är att vi kommer att vara i USA över 4th of July, vilket sannolikt lär bli en upplevelse... Håller på slåss lite med resebyrån för att hitta bra hotell i LA och Vegas, vill ju ha det bästa möjliga för minsta möjliga peng. Oftast en ekvation som inte går något vidare ihop. Vi ska dessutom hyra bil under hela vistelsen, dels för att kunna ta oss lätt överallt i Los Angeles men också för att kunna bila genom Nevada från LA till Las Vegas. Det absolut roligaste av allt är att jag sagt att jag ska köra, vilket i sin tur kräver att jag har körtkort vid den här tiden... Lika bra att skriva det i bloggen så jag får lite extra press på mig. Det är ju trots allt 2½ månad kvar, folk har tagit lappen på kortare tid än så! ;) Så nu vet ni, har jag inte lappen innan 29:e juni får ni påminna mig, gnälla, sparka och spotta på mig.

1 kommentar:

Anonym sa...

om du nu bara har 2½ månad på dig att ta körkot är mitt tips att åka iväg på en intensiv kurs,var nämligen iväg på en sådan för 5 år sen då jag själv tog körkort och klarade det på ca 2 månader.