Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, april 12, 2008

Min trogna läsare Larsson

Hej Larsson! Det här inlägget är helt dedikerat dig, ingen annan. Jag är imponerad över att du hela tiden följer min blogg, trots mina ständiga bloggavbrott... Smickrande... Inlägget skrivs av två anledningar, den första just för att jag är nyfiken på VEM du är, men också anledningen till din sista kommentar om mitt körkort. Jag har många gånger funderat på en intensivkurs, men samtidigt tycker jag att det är lite kul att faktiskt ta ett körkort så sjukt billigt som jag är på väg att göra. Jag pluggade DAGEN INNAN jag skrev teorin, jag VET att jag är duktig på att köra bil, så jag kommer att ta MAX 3 körlektioner innan jag kör upp. Tror säkert att jag kommer att misslyckas på första, men sätter det på andra. Då har mitt körkort kostat kattskit. En bra referens för alla mina framtida barn som jag ska skaffa! ;) Hehe!

MEN, VEM ÄR DU LARSSON?

2 kommentarer:

Anonym sa...

tja så du e nyfiken på vem jag e, trodde de var rätt uppenbart vid det här laget men oki , jag e en Kille på 24 som jobbar på vallgårda Entreprenad ab och kvarnbo gård vi har sätts ett flertal gånger bland annat på seven när ni en gång skulle ha beach party jag var en av dom som kört dit sand och du kallade mig för "grävmaskinist" vilket jag absolut inte är snarare månsyslare och maskin förare och listan kan bli längre.

bland mina kolegor finns patric,åsa deras pappa sören vallgårda samt patrics farbror, samt janne och resterande anläggare och maskinister som jobbar inom vallgårda entreprenad.

vad gärller boende biten bor vi i samma område men inte på sammma gata.

för övrigt har jag en underbar familj samt 2 syster söner den ena på 2 år den andra en månad gammal.

Larsson www.kvarnbo.com

Anonym sa...

tja om du söker på larsson på eniro kommer du få 166 575 träffar och vem av dom som e jag kan man bara spekulera i bara i den här stan e de 2841 personer som har det som sitt efternamn och 38 företag. skrev i föregående i lägg att vi bor i samma område, men jag har 99 stycken som har samma för och efternamn som mig så jag kommer fortsatt vara annonym för dig så till vida att du inte frågar någon i klanen vallgårda.