Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, april 29, 2008

Fucking monday

DSC02008
Då var det den här kukiga måndagen igen. Jag kunde inte somna igår, vilket ledde till att jag sov bort hela jävla dagen idag. Alltså inget tvättande som inplanerat... Jossan som sorterat upp 8 timmars tvättande så fint ute i hallen. Nu har vi en alle av smutstvätt när man kommer på besök! :) Måndagen kändes rutten på alla sätt och tiden sprang iväg, allra helst eftersom jag sovit bort större delen av dagen. Hämtade Elliot på skolan och gick hem... Jossan slutade sent idag, vilket inte gjorde dagen det minsta mycket bättre... Usch... Måndagarna bör verkligen kapas bort från kalendern.

När hon väl kom hem så hade hon varit så söt och köpt tacos med sig iallafall... Gött gött...satt och mumsade i oss. Sen satte jag mig i soffan och Jos slumrade till ganska fort. Spelade några parti poker, men gick helt åt helvete... Inte läge att lira ikväll var helt tydligt det. Hur jävla dum kunde jag bli?! Det är ju måndag!?! :)

Inga kommentarer: