Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, april 12, 2008

God morgon + huvudvärk

DSCN2591

Usch, fy fan vad det ska straffa sig för att man dricker några öl och avslutar med lite poker och en flaska vitt vin. Vaknade halv tre på dagen... Suck, världen är inte rättvis. Ikväll har vi hur som helst tänkt att utforska Uppsalas uteliv, eller iallafall en del utav det. Färden ser ut att gå mot BJ (som vanligt) och möjligen någon avstickare på vägen! ;) Josephine har bestämt att det ska drickas gin och tonic kl 16 idag, så de kanske kan råda bot på den här hemska huvudvärken.

image
Pratade för övrigt lite med Mazen inatt, han bor i Vegas numera och lever tillsynes ett rätt avslappnat liv. För er som inte vet är det Mazen snubben med hatten på bilden! ;) Har satt lite press på honom så att han får fixa till en satans massa galenskaper till vi kommer dit, förutsatt att vi tar oss genom öknen dvs. ;)

image Snart kommer väl min vackra flickvän hem, dock ska hon ha sprutat i lite restylane i läpparna igen, så hon lär se lite extra köttig ut idag! :) Hehehe... Ska väl tillägga att det där är så hon ser ut direkt efter ingreppet, lägger sig relativt fort... Men aj vad öm hon brukar vara. En gin och tonic är säkert ett bra botemedel.

Puss puss på er alla!

Inga kommentarer: