Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, november 21, 2008

Så sitter dödshotade Alice säkert!


Foto: Jimmy Wixström/Aftonbladet.se

Man kan läsa i Aftonbladet om hur Idol-Alice blivit dödshotad av inga mindre än Johan Palms skara med småfjortisar. Enligt de stora spelbolagen är Robin Bengtsson tippad på att åka ut ikväll (jippie), därefter ligger Johan Palm och Alice. Det enda raka ikväll är alltså (för dem som tittar såklart) att rösta på Alice, flera gånger om. De andra har tillräckligt med anhägarne och klarar sig, Johan Palm kommer kanske inte att åka den här gången men garanterat nästa.


Kvällen för vår del kommer sitta säkert, hemma hos Robin på middag med lite godsaker om jag blivit informerad rätt. Den absolut mest fullspäckade dagen denna helg är dock söndag, då ska vi hinna med en jäkla massa grejer. Ut till Helen och Matte i deras hus ute i vildskogen (lätt överdrift), Josephine ska köra sin premiär av "Kärlek på is", stort mediauppbåd väntas. Slutligen ska vi gå på Madagaskar 2 med Elliot och äta på kinarestaurang. Svettigt värre! =)

Inga kommentarer: