Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, november 28, 2008

Den fina flickan Josephine Lundberg


Jag tänkte skriva ett fint inlägg om min flickvän, Josephine Lundberg. Till inlägget skulle jag se om jag kunde hitta någon passande bild. Då jag är på jobbet är urvalet av bilder något begränsat jämfört med det gigantiska urval som finns hemma. Jag började helt enkelt med att fråga min kompis Google om hjälp, resultatet av detta kom att påverka innehållet av detta inlägg till stor del.

Klicka upp bilden om du inte ser tillräckligt... Det är ju skäl att ifrågasätta logaritmen på Googles sökmotor. Är dessa bilder verkligen de som folk bör få upp när man söker på denna vackra kvinnas namn? Visst är hon fin på bilderna, men den manliga hankaninen på sidan om?!

Åter till huvudämnet, Jopsehine alltså. Är så otroligt glad över vårt förhållande och hur allting har blivit. Självklart skulle jag justera några få detaljer och plocka bort en och annan människa från jordklotet, men sen vore nog allt så nära perfekt det kan bli. Visst har vi våra meningsskiljaktigheter (damn vilket ord) ibland, men i det stora hela så känns det som att vi kompletterar varandra enormt bra. Vi älskar att gå ut tillsammans och ha kul, hur vanligt är det bland par tex. Nu när Josephine sitter lite på avbytarbänken under några månader så känner jag mig inte riktigt hel när vi väl är ute. Det känns ju nästan lite löjligt, för jag har ju vart en festprisse utan dess like tidigare innan jag träffade Josephine. Men man vänjer sig snabbt och blir lätt bortskämd med en stadig kamrat och kärleksvän.

Vill egentligen inte säga något speciellt med detta inlägg, bara tala om hur jäkla glad jag är att jag har DIG Josephine och att är så otroligt tacksam till mig själv att JAG VALDE DIG! (förlåt, men kunde inte låta bli).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir rörd när jag läser detta... Så mkt kärlek =) Det är väl bara säga grattis till att ni funnit kärleken!

Anonym sa...

Avbytarbänken några månader? Så du tror att ert liv kommer fortsätta som det var innan så fort hon fött? *fniss*

Fredrik Envier sa...

Nej, det kommer ALDRIG att bli som förut. Men vi kommer att leva ett mer "normalt" liv än under graviditeten, då vi faktiskt i princip väntar ut tiden.