Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, november 13, 2008

Då var lunchen avklarad


Betyget, väl godkänt. Att man känner sig välkommen och personligt mottagen gör mycket på intrycket av ett ställe. Med tanke på att vi känner de flesta som arbetar på och driver Carl Philip, så var mottagandet varmt. Det vart skånsk kallops och lite tomatsoppa innan maten. Allting smakade super och prislappen på 90 kr hade de hållt fast i från förra ägaren, inget jag grinar över men är ju lite i övre kanten för en normal lunch.

De hade även gjort lite smarta förändringar i inredningen från förra ägaren. Bland annat hade de fått till en liten tjusig brasa samt fått iordning en liten loungedel med soffa. Mysigt att komma hit och ta någon drink nån kväll.

Tror mig funnit ytterligare en guldparkering, enormt centralt i stan. Ska prova någon dag framöver. Det jävliga med att prova dessa guldparkeringar är att det kan kosta 350 spänn om det visar sig att de inte fungerar, dvs inte är någon guldparkering. Har faktiskt redan en mindre samling sådana parkeringar i stan där jag INTE fått böter än, peppar peppar!

Fotnot: Guldparkering är Fredriks begrepp för parkeringsplatser som ej i huvudsak är avsedda för att användas som parkeringsplatser. En miss från vägverket i försök att tvinga bort alla bilar med hemska förbudsskyltar.


Inga kommentarer: