Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, november 24, 2008

Precis vad man vill mötas av när man slutar jobbet


Nej, inte direkt. Inte nog med det här, fastnade i den hemska blötsnön. Som tur var kom en kollega som tillsammans med Robin fick knuffa loss bilen. Efter 15 minuter var vi loss.

Överallt runt om i Uppsala såg vi bussar som stod med varningsblinkers på. Tror vi räknade till totalt 7 st bussar bara av Uppsalabuss. Kan inte vara kul att vara bussförare i såna här tider.

Körde fast ytterligare en gång hemma vid parkeringen. 15 centimeter blötsnö blir snabbt stenhård. Har vart förbi Biltema och skaffat en spade. Plognissen som ska ploga verkar syssla med något helt annat än vad han verkligen borde.

Inga kommentarer: