Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, november 24, 2008

Din bostad - kass snöröjning



Hur kul är det med en bloggjävel som enbart handlar om snö. Men just nu känns livet som att det kretsar kring den här underbara fina snön. Problemet är bara att den ligger lite på fel plats just nu.

Imorse kom man nätt och jämnt ut från parkeringsplatsen pga all snö. Men det kan jag köpa, att inge plogar när bilen står på parkeringen. Men dagtid, då de flesta bilar är borta borde de väl kunna göra lite nytta tycker man. Men icke, när jag kom hem och börjat med att släppa av Josephine och Elliot, så de fick komma in i värmen. Själv bar jag 4 st snortunga blöta sommardäck 30 meter till trapphuset i en halvmeter hög snö. Gårdsgubben hade nämligen inte varit här heller, iallafall inte på minst 5 timmar. Färden går vidare mot vår parkeringsplats, här möts jag av det du ser på bilden, helt täckt med 25cm snö... Det var bara att ta fram den nyinköpta spaden och skotta för kung och fosterland. Under tiden jag står och skottar ser jag hur en annan granne glider in och kör fast några parkeringsplatser bort. Tar inte lång tid innan det kommer en tjej, två platser ifrån vår plats och ska parkera. Hennes plats såg ungefär ut som vår... Båda grannarna står efter en stund och tittar på mig när jag skottar. Efter ett tag säger nån något i stil med -mmm...en spade skulle man haft...

Erbjuder mig att knuffa in den första bilen på plats och låna ut spaden till tjejen som hade samma problem som mig själv. Ungefär en timme senare var allt klart, var väl ingen match... Samma tid imorgon? Det här var ju askul! Sätter pengar på att jag skulle kunna få Josephine att hata snön om hon fick skotta än. Snäll som jag är låter jag henne älska snön i fortsättningen också, men jag har det som ett ess i rockärmen. :)

GE MIG ETT GARAGE NUUUUU FÖR F-N!

2 kommentarer:

Anonym sa...

äch snö skyffel vad e de för nåt? de e bar å åk,å sopa bilen me borste i stället. köra lite framåt å sedan bakåt tills du e loss annars e de bara i ditt fall att ringa bärgaren. annars får du väl gå en kurs och lära dig att köra loss en insnöad bil.

Anonym sa...

Du fattar inte vad du pratar om. nej nej. Idag har min bil fastnat i snö. Bilen orkade inte framåt eller bakåt, fick några ggr motorstopp. Lämnade bilen och hämtade snöskyffel. Efter har fixat en plats nära motorvärmare lyckades köra fram, tycker det var bra lösning))