Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, november 28, 2008

En dålig bloggdag igår


Hade en otroligt dålig bloggdag igår, verkar förvisso inte vara helt ensam om det. Kan det ha något att göra med att man vart lite ledsen för att all snö töade bort kanske!? Sveriges bloggelit vissnade en aning.

Hoppas att dagen bjuder på lite mer att skriva om iallafall. Skjutsade iväg Josephine på en rökavväjning för gravida. Eller mer ett individuellt möte med någon sluta-röka-coach eller vad man nu ska kalla det. Tror att grejen att hon ännu inte lyckats sluta röka tär enormt på oss båda, på lite olika vis. Hoppas dock att det nu ska leda till något iallafall. Hon ska snart sätta upp ett nytt rökstopp, som jag tänker pusha för att hon verkligen ska gå ut med. Så hon får lite press från yttervärlden. Ska väl tillägga att ni som skriver elaka saker till henne knappast motiverar henne att sluta, det gör henne bara förbannad.

Hjälper ingenting får jag gå runt med fotografier till närliggande butiker och säga att hon är under 18 år och har falskleg så att hon blir nekad... Ja, något sånt får det bli! :) Sen när magen blir allt större kommer hon inte att palla att köpa cigg, så fan ta den som skulle få för sig att köpa ut alternativt bjuda på en pinne!

Inga kommentarer: