Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, november 24, 2008

Sony Bravia EX1


Då händer det som man vet alltid händer, är bara en fråga om tid. En TV som till och med Josephine skulle dö för, både prismässigt och utseendemässigt. Det har varit i princip omöjligt att hitta en vit tv med bra specifikationer. Nu kommer dock Sony ut med en serie som vars tanke är att efterlikna en tavla. Sjukt trevlig idé och vad man kan se av bilderna på nätet ser det jävligt bra ut också dessutom.


Detta kan dock vara en bra sovrumsidé att spinna vidare på. 52-tumsvarianten av Sony Bravia KDL-40EX1 börjar på 26.000 kr. En på hela 52" till vardagsrummet är bortåt 33.000 kr och så mycket tv tittar vi inte på, iallafall inte Josepine! Se så snyggt tv'n försvinner bland alla tavlor på bilden ovan. :)

Får helt enkelt lägga in för sovrumsbudgeten 2009, en tv... :)

Ohps! Läste just i Computer Sweden att ovanstående apparater går för lite andra priser... De priser jag angivet är de man kan hitta om man jagar via Prisjakt och Pricerunner. Enligt tidningen kostar en 40" 29.000 kr och en 52" kostar hela 39.000 kr.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tror min far fick den där "tavel-tv'n" hemlevererad förra veckan. Så jävla snygg. Dock svarta.