Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, april 06, 2009

Måndag, härliga måndag mina vänner!


Då var det ÄNTLIGEN måndag igen, fast den här veckan så tror jag fan att det blir lättare, för att inte tala om nästa måndag som kommer. Den ska jag bestämt skratta mig igenom, hela dagen...! Strosa runt i solen och kanske mata fåglarna i svandammen... Ja, något sånt ska jag göra.

Hade ju Adde och Caroline på besök i lördags med deras söta dotter Noelia, ett riktigt busfrö. Körde ihop sig lite med middagen den här gången, lite dålig timing med vissa maträtter. Bjöds på västerbottenpaj med löjrom till förrätt. Varmrätt var det färskostfylld lövbiff med en liten minipotatisgratäng. Efterrätt blev det en variant av cheesecake med kesela vanilj, philadelphiaost och krossad dajm.

Adde var ju avancerad som få och tog med sig perukerna, som vi skrattade oss gråtande till sist. Ett jäkligt upplyftande tilltag. När jag tittar på bilderna i efterhand så kommer jag genast att tänka på Helen och hennes kille Matte, deras fest brukar nämligen spåra ur och sluta i en fullständig cirkus i utklädnad.

Vi bestämde oss att nästa middag skulle hålla ett tema, som man skulle följa. Blir jävligt skoj att se vad det kommer att bli! :)

Inga kommentarer: