Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, april 09, 2009

Ge mig inspiration!

Fan, jag är i något sjukt jävla vakum när det gäller bloggande. Kan förvisso ha att göra med att man går i väntans tider... Men jag behöver HJÄLP, inspiration!!! Fan, jag har ju (även om jag tappat ett par hundra) ett antal hundra kvar som borde kunna inspirera mig. Kommentarerna har typ uteblivit helt, förutom några få trogna läsare som klämmer ur sig något ibland.

Måste jag skriva om riktigt smaskiga saker för att folk ska kläcka ur sig något? Nog för att jag har mycket skoj att berätta, gäller bara att snurra in på rätt bana.




Käkade lunch med HD-Matte som han kallades förut, om ett par månader kan jag kalla honom för Mäklar-Matte istället, då får han titulera sig så nämligen. Var på Carl Philip och käka, inte vart där på superlänge nu av någon skum anledning. Tror jag vart missnöjd vid ett tillfälle och avskräckt. När jag äter lunch med vänner och bekanta så vill jag inte gärna chansa på en lunch, vill ha säkra kort. Kött kök och bar var ett grymt bra lunchalternativ, men så klart så bommade de luncherna. Kan tänka mig att lönsamheten är skit när man dessutom håller så hög kvalité som de gjorde.


carlphilip

Den här gången var maten på Carl Philip iallafall supergod, fullsatt med folk också. Kan bara tänka mig hur det kommer att se ut när uteserveringen öppnar upp fullt ut, då jävlar händer det grejer.




Håller ju som bekant på med discobalkongen för fullt. Fått hem lite virke så vi kan göra en bättre installation av infravärmen, utan att behöva göra några groteska infästningar i betongen. Den bör kunna premiärköras ikväll. Ska upp i förrådet och leta fram högtalarna också, så vi får lite musik också. Förhoppningsvis är version 1 klar ikväll.


falgar
Skulle behöva åka iväg och lämna in en av sommardäcken på renovering, eller snarare fälgen. Förra ägaren gillade att slicka trottoarkanter, vilket är helt tydligt.


gladpåsk

Såg att min söta fru önskade Glad Påsk i sin blogg, så det är väl något jag också kan passa på att göra! GLAD PÅSK! =)

4 kommentarer:

Anonym sa...

berätta saker om dig själv, ja mena.. privatliv VEM HAR DET :)

helen sa...

snygga vi va haha

Anonym sa...

Jag skulle tycka det var kul att läsa om hur en arbetsdag/kväll såg ut för dig som nattklubbsägare på Seven! Bakom kulisserna liksom, vad gjorde du på dagarna, o hur gick själva jobbet till på kvällarna? en långläsning ;)

Fredrik Envier sa...

Tja, det en arbetsdag som nattklubbsägare skulle jag kunna dra igenom... Ska dra ihop en typisk dag.