Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, april 16, 2009

Ännu ett besök på MVC


Då var det dags för ännu ett besök på MVC, lyssna på hjärtljud och mäta bebisen. Sindy växer som hon ska och håller sig på kurvan.

Vi diskuterade lite kring Olle, läkaren som tog beslutet om ytterligare möten. Fick då bekräftat att han kan vara en svår jävel, dvs försöka att driva på in i det längsta för att få till en vaginal förlossning. I vårt fall är det totalt onödigt, då Josephine redan bestämt hur hon vill ha det. Nästa datum då Sindys födelsedag med största sannolikhet spikas blir då istället den 27:e April. Får vi hoppas att hon inte behagar att titta ut innan dess, då blir det lite rörigt... ;)

Inga kommentarer: