Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, april 07, 2009

Blue Moon Bar Uppsala dras med skatteskuld

Restaurang Blue Moon Bar, i Påvel Snickares gränd.
Foto: Pelle Johansson / UNT.SE
Nu var det dags för nästa krog att stoltsera med skatteskulder. UNT berättar idag om en skattskuld på 175.000 kr som Blue Moon Bar lyckats dra på sig på den korta tid de haft öppet. Rätt anmärkningsvärt att en krog som Blue Moon bar, som är ett koncept i sig, hyr in ytterligare ett koncept. Koncept på konceptet, som dessutom är långt ifrån vad Blue Moon Bar står för. Estrada är säkert något superbra, men vad har det med Blue Moon Bar och deras koncept att göra? En äldre målgrupp samt food and entertainment? Inte direkt så det går hand i hand. Gått så långt att man kan komma in när man är 20 år på Blue Moon Bar, då är man plötsligt och naggar på de gäster man har på People, för några är faktiskt 20 år där.

Apropå People så såg jag något på Facebook om att Johan Viberg, en av killarna bakom Lotus och D12 skulle köra klubb-i-klubben på People. Det är rysligt intressant, hur man lyckats svälja stoltheten och gå till sin värsta konkurrent som en gång i tiden sannolikt var orsaken till att man fick slå igen Lotus. Det torde dessutom vara pågående utredningar om grova skattebrott här, även om de kanske inte kan knytas till ovan nämnda person så har han ju haft tydliga inblandningar i Lotus-konceptet samt D12.

Inga kommentarer: