Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, april 25, 2009

Kvinnlig midja


När jag och Robin tog en sväng på stan för att kolla beläggningen på stans uteserveringar. Vid några olika rödljus lyckades vi landa bakom den här motorcyklisten. Vi enades om att det garanterat måste vara en kvinna. Det visade sig dock att vi hade fel och midjan satt på en karl/pojke.
Uteserveringarna var rejält välfyllda på stan igår. Även gatorna var fyllda av folk som satt längs ån. Påminde lite om valborg när stan fullkomligt kryllar av folk. Sedan åkte vi till salongen för att hämta Josephine. Hon hade klämt in sin sista VIP-kund, ja, förutom Robin också som fick en update. Kvällen blev extremt lugn, en pizza och en öl för att sedan hoppa i säng. Idag blir dock betydligt roligare. Ska besöka en eller ett par uteserveringar och äta lunch i solen. :)

Inga kommentarer: