Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, april 11, 2009

Då var påskmiddagen över

DSC05195
Vart en väääldigt lång fredag igår. Vi drog iväg till svärföräldrarna vid halv tolv för att hjälpa till med lite matlagning. Eller ja, Robin hade förberett sill som han ställde in i kylen och jag satt mest och bevakade/provsmakade och drack en öl.

[image-upload-510-792470.jpg]
Extra kul att min mamma tog sig i kragen och dök upp med vår gemensamma vän Nilla. Kändes lite extra familjärt för en gångs skull.

DSC05186
Niklas med familj dök upp och även den lilla sötnosen Nellie, deras dotter som tittade fram för några månader sen. Känns som det var igår, men det är typ 8 månader sedan.

DSC05177
DSC05176
DSC05194

Kvällen slutade rätt sent, närmare bestämt vid 01. Allra helst med tanke på att en av oss är gravid och den andra faktiskt bara är 8 år. Verkade dock inte gå någon större nöd på någon av dem. Det enda var att Josephine höll på att gå i taket av hennes överenergiska mamma som bara ville spela musik på hög volym och kallade andra för tråkiga pensionärer. Själv satt jag och småskratta och filma hennes framfart… Otroligt roande! ;)

DSC05173
DSC05206

Inga kommentarer: