Vi har lite olika åsikter om hur en gratäng play göras. Så vi gjorde en varsin. Kommer finnas lite över om någon är sugen. Jag valde att spåra ur riktigt och tog förutom potatis även med ost, grädde, creme fraiche, vitlök, dijonsenap och sen självklart svartpeppar och salt. Både creme fraiche och dijon är nytt i potatisgratäng för mig, men känns stabilt. :) Josephines består utav potatis, grädde, vitlök, vitlök, vitlök, vitlök, vitlök och salt.
söndag, april 19, 2009
Potatisgratäng x 2
Vi har lite olika åsikter om hur en gratäng play göras. Så vi gjorde en varsin. Kommer finnas lite över om någon är sugen. Jag valde att spåra ur riktigt och tog förutom potatis även med ost, grädde, creme fraiche, vitlök, dijonsenap och sen självklart svartpeppar och salt. Både creme fraiche och dijon är nytt i potatisgratäng för mig, men känns stabilt. :) Josephines består utav potatis, grädde, vitlök, vitlök, vitlök, vitlök, vitlök och salt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Ett tips är att förkoka alla ingredienser så att stärkelsen reder grädden, blir riktigt krämigt och mumsigt. Häll ner allt i en kastrull och koka ca 10 minuter, stjälp sedan upp allt i ugnsformen och grädda klart..
Skicka en kommentar