Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, april 19, 2009

Potatisgratäng x 2


Vi har lite olika åsikter om hur en gratäng play göras. Så vi gjorde en varsin. Kommer finnas lite över om någon är sugen. Jag valde att spåra ur riktigt och tog förutom potatis även med ost, grädde, creme fraiche, vitlök, dijonsenap och sen självklart svartpeppar och salt. Både creme fraiche och dijon är nytt i potatisgratäng för mig, men känns stabilt. :) Josephines består utav potatis, grädde, vitlök, vitlök, vitlök, vitlök, vitlök och salt.

1 kommentar:

Marie sa...

Ett tips är att förkoka alla ingredienser så att stärkelsen reder grädden, blir riktigt krämigt och mumsigt. Häll ner allt i en kastrull och koka ca 10 minuter, stjälp sedan upp allt i ugnsformen och grädda klart..