Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, april 15, 2009

Sindys födelsedag fortfarande en gåta


Vi hade hoppats på att allt skulle bli klart idag, så Josephine kan slappna av och känna att allt är bestämt. Nu träffade vi en läkare idag som i princip började om hela karusellen och skulle försöka vända Josephine till att föda normalt med igångsättning osv.

Jag förstår till viss del sjukhuset att de försöker in i det längsta att vända folk till att föda normalt, allra helst i Josephines fall där den förra förlossningen var från journalen sett en drömförlossning. Det som däremot inte finns i journalanteckningar är hur Josephine upplevde det hela.

Nu har dock detta diskuterats fram och tillbaka flera gånger och ovisheten gör Josephine bara ännu mer orolig. Nu vet både hon och jag att de inte kan tvinga henne att föda vaginalt om hon vill ha ett kejsarsnitt, så dessa läkarbesök och besök på Aurorakliniken känns bara jävligt onödiga i hennes fall. Oroar bara Josephine och kommer ändå inte att mynna ut i något annat än ett kejsarsnitt.

För dem som gissade så har de för övrigt ändrat direktiven för när ett planerat snitt ska göra. Man vill gärna att barnet ligger så länge som möjligt i mammas mage, så nu gör man det ca 1 vecka innan planerad födesel.

Så kvalificerade gissningar bör röra sig kring 7 Maj istället! Sju är ju mitt lyckonummer, så det skulle kunna funka.

Inga kommentarer: