Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, april 18, 2009

Pappabloggen rapporterar

Förlåt mig för mitt lilla avbrott. Igår kväll fick vi för oss att inhandla ett skötbord, Josephine känner sig lite stressad eftersom det snart är dags och hon vill ha allt fixat. Jag är ju lite lugnare av mig, men har absolut inget emot att styra till allt. När det kommer till skötbord känns det dock onödigt att slänga ut dyra pengar på nytt, så där slog vi till på ett begagnat. Åkte iväg och hämtade det i Älvsjö för 400 kr. När vi kom hem däckade vi i soffan, där var vår fredag slut. :)

DSC05265
Idag (lördag) har Josephine jobbat och jag har lekt lite husfru och städat lyan, dock inget ingående med tillräckligt för att imponera på Josephine iallafall. Fan, låter nästan lite illa för en stund? Som om jag inte städar… Hmm…

DSC05264
Inhandla lite kakelborr, silikon och annat trams för att montera upp skötbordet. Lite sisådär att borra i kakel när man bor i hyreslägenhet, fast va fan ska man göra. Får väl knacka loss de kakelplattorna i värsta fall och sätta dit nya om det skulle gnällas när man flyttar. Lite Martin Timell här hemma nu på lördagseftermiddag, kanske skulle filmat och tipsat er om hur det ska gå till! :)

DSC05266
Hade planerat att käka oxfilé och potatisgratäng igår, men eftersom vi slank iväg till Älvsjö för att hämta skötbordet så blev det exklusiva Max istället. Sorry McDonalds! :) Ikväll blir det däremot finmat, Tom och hans tjej skulle egentligen kommit men lämnade återbud så vi får passa på att äta själva istället.

drakfrukt
Ska även passa på och säga STORT GRATTIS till Josefina och Danne som fått en dotter, lilla Leia. Tydligen en monsterlång förlossning på 50 timmar men äntligen är hon ute. Josefina gick ju nästan över två veckor innan hon valde att komma ut. Tack och lov kommer inte Sindy få den valmöjligheten att sitta och trycka så länge… ;)
Bilden valde jag för att den är min favorit på hennes blogg, hon ser så (ursäkta mig) jääävla tjock ut, men ändå sjuuuukt nöjd ut… Lite belåten liksom! :)

8 kommentarer:

Marcus sa...

Jag jobbar åt företaget som är din hyresvärd. Men jag lovar att inte skvallra ;)

Fredrik Envier sa...

Haha, jasså det gör du? :) Som vaddå? Det drar som fan från ett fönster nämligen, så du kan ju få komma och täta det... Om du är fastighetsskötare dvs? ;)

Marcus sa...

Jobbar som reparatör så det ingår i mina arbetsuppgifter, är dock inte mitt område geografiskt :)
Jag hänger mest i salabackar.

Fredrik Envier sa...

Marcus, du är väl inte dåligt uppdaterad? Vi bor inte i Uppsalahem längre, utan Din Bostad... :)

Marcus sa...

Jo tydligen så va jag det =)
Hade för mig att du skrev för länge sen att det va Uppsalahem ni hade flyttat till, eller va det erat gamla boende?

Fredrik Envier sa...

Vår gamla bostad! ;) Har nu lämnat Uppsalahem, men snart har vi nog växt ur den här lägenheten med tanke på tillökningen. Så vi kommer få titta på nytt igen.

Anonym sa...

Tack för grattulationerna från dig å josefin. Snart é d eran tur, sjukt spännande. D é en overklig känsla å se d lilla livet för första gången :) ha d gott!!! Danne

misha sa...

synd... min syrra ska få barn snart o ja skulle vilja hjälpa henne med att sätta upp en sån där blöjbytar grejs... fattar inte hur man gör bara.. va fint det blir =D
vilken rolig blog. =D

lycka till med allt !!