Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, april 13, 2009

Handtvättad S4


Handtvättade Audin idag. Har bestämt att jag ska börja med det med jämna mellanrum och helt skippa automattvätt. Var tydligen inte bara jag som skulle tvätta på Hydro/Råbyleden. Fyra andra plus de sju som stod inne i hallen skulle tvätta bilen. Tips om BRA tvätthallar i stan mottages tacksamt. Larsson kanske?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Typ alla OKQ8 mackar har GDS hall som är utrustade med lyft och andra bra tillbehör. ca55spänn/ halvtimme btw e du seriös med att ni e ute å kör rödljus race? va e du 14? du ska ju för fan bli farsa. då kan du ju inte hålla på me sånna pubertala rop på uppmärksamhet. räcker de inte med att världen kan läsa om era liv på era bloggar? skulle garva ihjälmig om du en vacker dag hamna bredvid mig för att sen hosta iväg som en finnig epa nörd. men visst tycker du att de e coolt så ska ja inte stå ivägen för dig. gå me i nån ball Audi klubb eller varför inte ZATZY så e ju saken biff. kan du leka med likasinnade neandertalare.

Fredrik Envier sa...

Haha, läs ironin i det hon skriver. Visst har jag dragit på någon gång vid ett rödljus, men det är inte riktigt som du beskriver det.

Tack för tipset, även om större delen av din anonyma kommentar var övervägande nedlåtande. Varför vara anonym?

Adde sa...

Hej, lämnar alltid min bil nere på WL Recond nere vid Bilia. Trevliga killar som handtvättar din bil för 150 kr. Oftast bara att droppa in.
Hej!

Fredrik Envier sa...

Tackar! That's the tips I like! Hur lång tid brukar det ta för dem?? Tänkte om man kan sätta sig och ta en kaffe medans jobbet blir gjort? 150 spänn är ju klockrent!

matte sa...

Gör det själv hallen på okq8 vid fyra Mackarna är klart bästa stället att tvätta bilen på i den här stan, ett tips! :)Förövrigt spelar det ingen roll hur gammal/ung man är, att gasa med snabba bilar är det roligaste som finns och jag kommer då aldrig växa ifrån det, dock får man såklart välja sina ställen att gasa på.

PS. det finns en stor risk att den anonyma som skrev inlägget är en morotsätande miljöpartist som är emot allt som är roligt och som dessutom lider av den välkända sjukdomen jantelag, gasa på för fan! ;)

Fredrik Envier sa...

Tack Matte! Jag tänkte till för en stund av den tidigare kommentaren och undrade om det var förknippat med barnslig ålder att gasa på lite när man accelererar. Men självklart är det som du säger, det är de som slutar gasa vid en viss ålder som ska skämmas! =)

Lina sa...

St per gallerian, tvättar & städar din bil invändigt för något hundring på nån timme! helt klart värt det.