Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, april 28, 2009

Fattar inte riktigt vad som håller på att hända


Det är ett jäkla tjat i bloggen nu om att man ska bli farsa och alla saker kring det som händer. Ny mage varje vecka och mängder av bilder på barnvagnar, baby sitters och andra tillbehör. Men detta är ju bara en bråkdel av vad som verkligen händer. I mitt huvud är det en sinnesjuk aktivitet och jag blir påmind på olika sätt hela tiden. Idag markerade jag min jobbkalender att jag blir otillgänglig i ca 2 veckor från den 5 maj nästa vecka.

Min mamma, eller rättare sagt Sindys farmor är en av de som längtar obeskrivligt efter Sindy. Är så glad att kunna ge min mamma ett barnbarn, för jag vet hur mycket det betyder för henne. Hoppas verkligen att det kan ge henne en extra livsgnista.

Jag är nyfiken på hur jag kommer att förändras i och med att Sindy kommer. Vilka värderingar kommer att förändras? Kommer den gamle Fredrik försvinna helt eller kommer jag kanske att fortsätta vara den jag alltid varit? Nu kommer alla dessa saker sannolikt att vara svåra att se för mig, men ni bloggläsare goda vänner kanske kan upplysa mig. :)

Inga kommentarer: